Testimonials

Havesal-1-1024x673 WHite-01.jpg

 

“  Stemningen er virkelig fantastisk, flot, smuk, storartet og samtidig utrolig afslappet og personlig. Jeg følte mig virkelig heldig og forkælet over at være der.

- JUBELDESIGN

 

 

- LEDELSESRÅDGIVER, FOREDRAGSHOLDER OG IDEALBRYDER

“  Margård Gods er en perle. Dorthe er en nærværende og kærlig vært, der har styr på det praktiske. Lokalerne har sjæl, autencitet, storhed og personlighed. Der var levende lys inde og ude, ild i pejsen, hjemmebagt kage og smukke blomster. Alle deltagere kommenterede stedet positivt, hvilket løftede stemningen og satte en fantastisk ramme om mit foredrag. Derudover satte jeg stor pris på, den nærhed og ro det gav, at være de eneste i lokalerne. Som du nok kan læse er dette et sted, jeg kommer tilbage til – også gerne med en mindre gruppe og holder kursus. Margård Gods får derfor mine bedste anbefalinger

 

“ Fantastiske rammer om to dages strategiarbejde. Huset er fuld af sjæl og inspiration og Dorthe har været en ener både i forbindelse med koordinering og forplejning. Hun gav stor hjælp til at arrangere en teambuilding øvelse i køkkenet og diskede op med hjemmelavede lækkerier. Kan klart anbefale boligen til forskellige typer workshops.

- SCADA MINDS


- KUNDEMAGNETERNE

 “ Jeg var imponeret over hvor hjemligt og hyggeligt der var på Margård trods den helt udsædvanlige og luksuriøse “setting”. En helt genial kombination. En del af Kundemagneternes koncept er netop at pakke ekstrem brugbar viden ind i forkælelse og servere det i øjenhøjde og i mundrette bidder. Til dette var Margårds rammer uovertrufne.


 “ Den skønne stemning på stedet var de bedste rammer for min workshop. Roen og naturen, mulighed for fordybelse, pladsen og lyset igennem de store vinduer. Alt med til at skabe den helt rigtige stemning.

- COACH CREATIVE